Menu
Your Cart

Η Εταιρεία μας


Το nickan.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης “Nickan Sportswear” και του φυσικού καταστήματος με τον διακριτικό τίτλο “Nickan” που εδρεύει στην Αθήνα, (Καστοριάς 37, Γέρακας) με Τηλέφωνο: 2106232222

1. Η επιχείρηση και τα φυσικά καταστήματα

Στην Ελληνική Αθλητική Εταιρεία Nickan είμαστε μια Ομάδα, μια Οικογένεια που αυξάνει την δυναμική της πορεία κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων στο χώρο του αθλητικού, διαφημιστικού και επιχειρησιακού δώρου εξασφαλίζοντας στο καταναλωτικό κοινό, αθλητικό και μη, την πλήρη εξυπηρέτηση τους. Συνεχίζουμε δυναμικά με την ίδια ποιότητα και εξυπηρέτηση που λειτουργούμε επί δέκα πέντε χρόνια.

Το δημιουργικό τμήμα της Εταιρείας μας μπορεί να σχεδιάσει τις εμφανίσεις σας, τα δώρα τα οποία επιθυμείτε, και να στείλει τις προτάσεις μας με το λογότυπο σας. Απλώς επικοινωνήστε με την Εταιρεία μας και άμεσα θα έχετε τις προτάσεις μας.

Διαθέτουμε μονάδα παραγωγής με εξειδικευμένα τμήματα. Το διαφημιστικό τμήμα που λειτουργεί παράλληλα με το αθλητικό κατάφερε να εισχωρήσει στο χώρο του επιχειρησιακού δώρου προσφέροντας έξυπνες λύσεις για σωστή προβολή και προώθηση.

Η άρτια εξυπηρέτηση και η αμεσότητα αποτελούν τα όπλα της Εταιρείας για σωστές και επιτυχημένες συνεργασίες.

Το κατάστημα που μπορεί να σας εξυπηρετήσει βρίσκεται στο Γέρακα, στην οδό Καστοριάς 37, πολύ κοντά στις εξόδους της Αττικής Οδούς Ανθούσας και Λεωφόρου Μαραθώνος

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε τις προτάσεις σας.

2. Το ηλεκτρονικό κατάστημα

Το e-shop nickan.gr λειτουργεί επίσημα από τον Οκτώβριο του 2015. Μετά από αναλυτική έρευνα επιλέχτηκε η συγκεκριμένη πλατφόρμα καθώς κρίθηκε ότι ήταν η καταλληλότερη που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά για online παρουσίαση κι αγορά σε ρούχα και όχι μόνο.

Ασφαλώς με την έναρξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν σημαίνει ότι σταμάτησε και η εξέλιξη του. Αντιθέτως εξελίσσεται και διαμορφώνεται συνεχώς ώστε να γίνεται ολοένα και πιο πλήρες και λειτουργικό.

3. Αντικείμενο - Δραστηριότητες

Το nickan.gr εξειδικεύεται στην δημιουργία Αθλητικής ένδυσης, για όλα σχεδόν τα σπορ, αλλά και στην εκτύπωση (στάμπες) σε υφάσματα και κυρίως σε είδη ρουχισμού. Έτσι και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επικεντρώνεται πάνω σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα, τα ρούχα, όχι μόνο τα t-shirts αλλά και φούτερ και πολυεστερικά. Επιπλέον η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή διαφημιστικού υλικού με τυπωμένα λογότυπα όπως καπέλα, κούπες, τσάντες κτλ.

Πρωτοπόροι στην ψηφιακή εκτύπωση, με δικό μας σχεδιαστικό τμήμα, έχουμε ήδη δημιουργήσει τον μοναδικό αθλητικό ρουχισμό δεκάδων ομάδων.

Έτσι δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη να διαλέξει από τον μεγάλο κατάλογο των δικών μας σχεδίων, ή να δημιουργήσουμε μαζί το δικό του ξεχωριστό σχέδιο.

Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τις γνώσεις, τις δυνατότητες και το μεράκι μας για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο ακόμα και για ένα μόνο t-shirt.

Παράλληλα αναλαμβάνουμε τη δημιουργία διαφημιστικών ρούχων και άλλων ειδών, για επιχειρήσεις καθώς και για αθλητικά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, clubs, σχολεία και άλλες ομαδικές δραστηριότητες και σε οποιαδήποτε "πολύ μικρή" έως "πολύ μεγάλη" ποσότητα.

Ποιότητα

Πολιτική μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, τόσο στα ρούχα όσο και στις στάμπες. Στόχος μας είναι το όνομα NICKAN στην συνείδηση των πελατών μας να είναι πάντα συνδεδεμένο με την υψηλή ποιότητα και τις καλές τιμές που είναι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία κάθε επιχείρησης.

1. Προϊόντα

Ο κύριος όγκος των προϊόντων μας κατασκευάζεται στην Ελλάδα, με δικά μας συνεργεία ραφείων. Ένα μικρό ποσοστό ένδυσης, έρχεται από συνεργάτες μας στο εξωτερικό, περισσότερο για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες που προκύπτουν για πελάτες μας.

Στην συλλογή μας επίσης θα βρείτε και προϊόντα άλλων εταιρειών, τα οποία επίσης είναι επιλεγμένα προσεκτικά με βασικό κριτήριο την σχέση "value for money" και στόχο το κάθε προϊόν που προσφέρουμε να είναι σε θέση να ικανοποιεί απόλυτα τις προσδοκίες των πελατών μας.

2. Τυπώματα

Οι στάμπες είναι το αντικείμενο, η ειδικότητα μας και πρέπει πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά τόσο την αισθητική όσο και την ποιότητα και αντοχή τους στον χρόνο και στο πλύσιμο. Για να το πετύχουμε αυτό επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που σε συνδυασμό με την προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια εξασφαλίζει την ποιότητα που θέλουμε να προσφέρουμε.

Στην τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης (sublimation) είμαστε από τους πρώτους που την εφάρμοσαν στην Ελλάδα και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε κατακτώντας νέες τεχνοτροπίες.

3. Πλύσιμο / Σιδέρωμα

Όλα προϊόντα με στάμπες είναι κατάλληλα για να πλένονται και στο πλυντήριο τουλάχιστον μέχρι 30οC απλά να προτιμάται να γυρνάτε το μπλουζάκι το μέσα-έξω τόσο στην διαδικασία πλυσίματος όσο και κατά την διάρκεια του σιδερώματος (αφορά τα κανονικά τυπώματα, κι όχι τα ψηφιακά).

Για όλα τα προϊόντα με στάμπες συνιστάται να μην μπαίνουν στο στεγνωτήριο.

4.Αλλαγή χρώματος στάμπας ή tshirt

-Για οποιαδήποτε επιλογή χρώματος είτε αφορά το σχέδιο, είτε το ίδιο το μπλουζάκι μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

5. Επιστροφές

Στην περίπτωση όπου παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, τo κόστος των μεταφορικών επιβαρύνουν αποκλειστικά την NICKAN, εφόσον αποσταλούν μέσω της ACS με την οποία συνεργαζόμαστε.

Στην περίπτωση όπου η επιστροφή πραγματοποιείται λόγω δικού σας λάθος, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν εσάς.

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Μάθε περισσότερα