Τα νεα μας

Rss
25 Jul / 2017

SUMMER SALES

Write By: admin Published In: Τα νεα μας Hits: 155 Comment: 0
Write By: admin Published In: Τα νεα μας Hits: 630 Comment: 0

Η ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΞΕΚΙΝA

 

Περισσότερα
18 Oct / 2014

AENK ΜΕ NICKAN

Write By: admin Published In: Τα νεα μας Hits: 1179 Comment: 0

Η Κηφισιά ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, την έναρξη της συνεργασίας της με την ελληνική εταιρεία αθλητικών ειδών, Nickan, η οποία θα γίνει ο επίσημος προμηθευτής εμφάνισης και εξοπλισμού για τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές έχουν ξανά συνεργαστεί κατά το παρελθόν

 

Περισσότερα
Write By: admin Published In: Τα νεα μας Hits: 553 Comment: 0

Η Nickan ντύνει και φέτος τα αστέρια του μπάσκετ. Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Nickan, θα ντύσει τα «αστέρια» που θα πάρουν μέρος στο ALL STAR GAME ΟΠΑΠ.

Περισσότερα
12 Jan / 2015

ΑΕΚ με NICKAN

Write By: admin Published In: Τα νεα μας Hits: 725 Comment: 0

Μια από τις ποιο επιτυχημένες συνεργασίες συνεχίζετε…..

Η Ελληνική Αθλητική Εταιρεία Nickan και η ΚΑΕ ΑΕΚ συνεργάζονται  για Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

 

Περισσότερα
Write By: admin Published In: Τα νεα μας Hits: 200 Comment: 0

 Στις 13 και 14 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθεί το Final Four μεταξύ των Πρωταθλητών που αναδείχθηκαν στα Ανεξάρτητα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα.

Η διοργάνωση θα έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς την ημέρα του Τελικού με πρωτοβουλία της NICKAN θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα παραδοθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Σας καλούμε να δώσετε το παρών και να συνεισφέρετε κι εσείς είτε με τρόφιμα μακράς διαρκείας είτε με χρήματα στον κουμπαρά που θα έχει στηθεί στο ειδικό σημείο.

Το Final Four θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Πεντέλης (Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου 6 και Ραιδεστού, 15236, Νέα Πεντέλη) με την συμμετοχή των ανεξάρτητων πρωταθλημάτων EKA BASKET, BASKETAKI THE LEAGUE, ATLAS και ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.

 

Περισσότερα